Sedinte foto de familie


Cele mai valoroase lucruri care raman in urma noastra sunt amintirile. Fie ca vorbim despre sedinte foto de cuplu, de maternitate sau de familie este foarte placut ca peste ani si ani sa deschizi cutia cu amintiri si sa retraiesti prin fotografii diferitele etape din viata voastra.

Pretul unei sedinte foto este de 600 lei


Locatii

Fotografiile le putem realiza in studio, in confortul casei dvs. sau chiar si in natura daca vremea permite acest lucru. Daca aveti copii mici, recomand sa facem fotografiile undeva afara astfel acestia vor putea explora spatiul inconjurator si nu se vor plictisi.

Livrare rapida

Stim cat de neplacut este sa astepti saptamani intregi sa iti primesti pozele de la sesiunea foto. Tocmai din aceasta cauza, fotografiile voastre vor fi selectate si apoi retusate de un editor foto specializat, astfel ca in termen de 3 zile de la sedinta va veti putea bucura privindu-le.

Naturalete

Iubesc fotografiile naturale, fara accesorii, accentul punandu-se pe subiect si nu pe lucrurile din jurul lui. Astfel vom fotografia familia dvs intr-un stil fotojunalistic, cu minime sugestii regizorale (posing). Daca simtiti ca suntem pe aceeasi lungime de unda, contacteaza-ne pentru o programare chiar acum.


 • Ioan Craciun
  Ioan Craciun
  Mai mult decât niste poze, amintiri de pus in ramă. Super profesionisti si foarte seriosi.
 • Monica Moldovan
  Monica Moldovan
  Minunati. La fiecare sedinta foto ne-am simtit ca la o intalnire cu prieteni vechi. Scumpetea de 11 luni din dotare s-a distrat de minune de fiecare data.
 • Codruta Lazar
  Codruta Lazar
  Intotdeauna cei mai buni! Multumim, cu siguranta ne abonam pe viata la sedintele cu Foto27!
 • Oana Pestean
  Oana Pestean
  Fiecare sedinta foto cu Foto27 e o bucurie, poze minunate si amintiri de nota 10! Multumim mult!