office@foto27.ro 0740.617.406

Sedinte foto de familie


Cele mai valoroase lucruri care raman in urma noastra sunt amintirile. Fie ca vorbim despre sedinte foto de cuplu, de maternitate sau de familie este foarte placut ca peste ani si ani sa deschizi cutia cu amintiri si sa retraiesti prin fotografii diferitele etape din viata voastra.

Pretul unei sedinte foto este de 600 lei


Locatii

Fotografiile le putem realiza in studio, in confortul casei dvs. sau chiar si in natura daca vremea permite acest lucru. Daca aveti copii mici, recomand sa facem fotografiile undeva afara astfel acestia vor putea explora spatiul inconjurator si nu se vor plictisi.

Livrare rapida

Stim cat de neplacut este sa astepti saptamani intregi sa iti primesti pozele de la sesiunea foto. Tocmai din aceasta cauza, fotografiile voastre vor fi selectate si apoi retusate de un editor foto specializat, astfel ca in termen de 3 zile de la sedinta va veti putea bucura privindu-le.

Naturalete

Iubesc fotografiile naturale, fara accesorii, accentul punandu-se pe subiect si nu pe lucrurile din jurul lui. Astfel vom fotografia familia dvs intr-un stil fotojunalistic, cu minime sugestii regizorale (posing). Daca simtiti ca suntem pe aceeasi lungime de unda, contacteaza-ne pentru o programare chiar acum.