0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL: 0

Fotografie de botez

Botezurile sunt evenimentele care ma incarca emotional cel mai mult. Desi fotografiez in medie 30-35 de botezuri in fiecare an, fiind tipurile preferate de evenimente, pe site nu veti gasi un portofoliu amestecat cu fotografii dintr-o multitudine de botezuri deoarece consider ca fotografiile de eveniment trebuie sa spuna o poveste, nu sa fie aruncate la intamplare pe o pagina de prezentare. In schimb, in meniul din partea stanga, la categoria "Portofoliu Botez" veti gasi mai bine de 30 de povesti scurte in imagini de la cateva botezuri fotografiate doar in ultimii 2-3 ani. Iubesc emotiile sincere si cadrele neregizate, stilul meu de fotografiere fiind unul documentar (fotojurnalistic). Asadar, de regula, voi interveni doar cu mici sfaturi de pozitionare (in special la fotografiile de grup), in masura in care va veti dori acest lucru. 

EXPERIENTA

Sunt fotograf de mai bine de 8 ani si am documentat cu drag peste 150 de botezuri, atat in religia ortodoxa, catolica, greco-catolica si penticostala

RAPIDITATE

Pentru a retrai cat mai rapid ziua botezului, veti primi un preview de cateva fotografii in 48 de ore de la eveniment. Restul fotografiilor editate sunt livrate in urmatoarele 7 zile

DISTRIBUIRE FACILA

Fotografiile sunt livrate in galerie online cu parola astfel incat, atat Dvs. cat si invitatii veti putea foarte usor distribui, descarca sau comanda printuri cu fotografiile favorite


Portofoliu Botez

BOTEZ HANNA

BOTEZ EDUARD

BOTEZ ELIZA

O selectie de peste 30 de botezuri fotografiate in ultimii ani gasiti in meniul site-ului, la sectiunea “Portofoliu Botez”


Preturi pachete 2019

Acasa + Biserica

200 fotografii editate

1 USB 16 GB

Preview 10 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online

Livrare online in 5 zile lucratoare

Voucher 100 de printuri 10X15

Voucher reducere 25% pentru sedinta foto

900 lei

Biserica + Petrecere

250 fotografii editate

1 USB 16 GB

Preview 15 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online

Livrare online in 5 zile lucratoare

Voucher 125 de printuri 10X15

Voucher reducere 50% pentru sedinta foto

1400 lei

Acasa + Biserica + Petrecere

350 de fotografii editate

1 USB 16 GB

Preview 25 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online

Livrare online in 5 zile lucratoare

Voucher 150 de printuri 10X15

Voucher reducere 100% pentru sedinta foto

1800 lei


Informatii Suplimentare

1. Pachetele detaliate mai sus sunt cele mai solicitate in ultimii ani. In cazul in care va doriti o alta varianta fata de acestea (spre ex. Acasa + Biserica + 2 ore Petrecere) va rog sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata.

2. Rezervarea datei evenimentului se face prin semnarea unui contract si ulterior achitarea unei facturi de avans de 20% din valoarea pachetului ales. 

3. Numarul fotografiilor incluse in pachetele de mai sus, in special in cazul celor cu petrecere, reprezinta un numar minim de fotografii predate. In functie de amploarea evenimentului (numar de invitati, ursitoare, alte momente, kids corner etc) numarul fotografiilor livrate va fi mai mare. 

4. Fotografiile se predau in format JPEG, atat la rezolutie optimizata pentru web (avand watermark-ul Foto27 by Roxana Petrean) cat si la rezolutie de print (fara watermark).

5. Din galeria online va puteti selecta printurile aferente pachetului ales, iar suplimentar printuri de diferite dimensiuni, galeria functionand astfel ca orice alt magazin online. De asemenea, din galerie puteti distribui orice fotografie pe diferite retele de socializare sau e-mail, puteti descarca intreaga colectie sau doar unele fotografii. Toate galeriile sunt protejate cu parola si au o valabilitate de 30 de zile din momentul livrarii fotografiilor.

6. Voucher-ul pentru printurile aferente pachetului ales se poate folosi in termen de 14 zile de la data livrarii fotografiilor in galeria foto. 

7. Voucher-ul de reducere pentru sedinta foto este valabil 12 luni de la botez si va putea fi folosit pentru sedinte foto de familie. Pretul intreg al unei sedinte foto este de 600 lei.

8. Toate fotografiile de la eveniment vor fi stocate pentru 24 de luni in cloud astfel ca, in cazul in care veti pierde fotografiile puteti apela la noi pentru a le recupera. 

9. Suplimentar se pot achizitiona albume foto digitale printate pe hartie fotografica, cu preturi incepand de la 400 lei.

10. Pentru evenimentele din afara localitatii Cluj-Napoca se va adauga costul transportului si al cazarii (daca aceasta este necesara).


TestimonialeRoxana a reusit sa surpinda perfect intreaga emotie a botezului fetitei mele. Am primit superbelefotografii intr-un timp foarte scurt iar intreaga familiea apreciat calitatea lor. Multumim frumos!

Ramona A.

Nu am ales-o pe Roxana pentru fotografierea unui botez ci pentru doua, la interval de trei ani. La fiecare din cele doua fetite ale mele, Roxana a capturat toate momentele importante si a livrat amintiri de nepretuit

Leon P.

O recomand cu foarte mult drag pe Roxana de fiecare data cand am ocazia. Dupa 2 ani de la botez inca ne bucuram de fotografiile primite si retraim emotia de atunci.E o profesionista desavarsita si un om minunat!

Alexandra P.