BOTEZ

Botezurile sunt printre evenimentele care ma incarca emotional cel mai mult. Desi fotografiez in medie 30-35 de botezuri in fiecare an, pe site nu veti gasi un portofoliu amestecat cu fotografii dintr-o multitudine de botezuri deoarece consider ca fotografiile de eveniment trebuie sa spuna o poveste, nu sa fie aruncate la intamplare pe o pagina de prezentare.

In schimb, mai jos, dupa sectiunea de pachete si preturi veti gasi cateva din ultimele botezuri fotografiate. Iubesc emotiile sincere si cadrele neregizate, stilul meu de fotografiere fiind unul documentar (fotojurnalistic).

Asadar, de regula, voi interveni doar cu mici sfaturi de pozitionare (in special la fotografiile de grup), in masura in care va veti dori acest lucru. 

Acasa + Biserica

200 fotografii editate
1 USB cu fotografiile la rezolutie de web si print
Preview 10 fotografii in 48 de ore
Galerie foto online
Livrare online in 5 zile lucratoare
Voucher 100 de printuri 10X15
Voucher reducere 25% pentru sedinta foto

900 lei

Biserica + Petrecere

250 fotografii editate
1 USB cu fotografiile la rezolutie de web si print
Preview 15 fotografii in 48 de ore
Galerie foto online
Livrare online in 5 zile lucratoare
Voucher 125 de printuri 10X15
Voucher reducere 50% pentru sedinta foto

1400 lei

Acasa + Biserica + Petrecere

350 de fotografii editate
1 USB cu fotografiile la rezolutie de web si print
Preview 25 fotografii in 48 de ore
Galerie foto online
Livrare online in 5 zile lucratoare
Voucher 150 de printuri 10X15
Voucher reducere 100% pentru sedinta foto

1800 lei

INFORMATII SUPLIMENTARE

1. Pachetele detaliate mai sus sunt cele mai solicitate in ultimii ani. In cazul in care va doriti o alta varianta fata de acestea (spre ex. Acasa + Biserica + 2 ore Petrecere) va rog sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata.

2. Rezervarea datei evenimentului se face prin semnarea unui contract si ulterior achitarea unei facturi de avans de 20% din valoarea pachetului ales. 

3. Numarul fotografiilor incluse in pachetele de mai sus, in special in cazul celor cu petrecere, reprezinta un numar minim de fotografii predate. In functie de amploarea evenimentului (numar de invitati, ursitoare, alte momente, kids corner etc) numarul fotografiilor livrate va fi mai mare. 

4. Fotografiile se predau in format JPEG, atat la rezolutie optimizata pentru web (avand watermark-ul Foto27 by Roxana Petrean) cat si la rezolutie de print (fara watermark).

5. Din galeria online va puteti selecta printurile aferente pachetului ales, iar suplimentar printuri de diferite dimensiuni, galeria functionand astfel ca orice alt magazin online. De asemenea, din galerie puteti distribui orice fotografie pe diferite retele de socializare sau e-mail, puteti descarca intreaga colectie sau doar unele fotografii. Toate galeriile sunt protejate cu parola si au o valabilitate de 30 de zile din momentul livrarii fotografiilor.

6. Voucher-ul pentru printurile aferente pachetului ales se poate folosi in termen de 14 zile de la data livrarii fotografiilor in galeria foto. 

7. Voucher-ul de reducere pentru sedinta foto este valabil 12 luni de la botez si va putea fi folosit pentru sedinte foto de familie. Pretul intreg al unei sedinte foto este de 600 lei.

8. Toate fotografiile de la eveniment vor fi stocate pentru 24 de luni in cloud astfel ca, in cazul in care veti pierde fotografiile puteti apela la noi pentru a le recupera. 

9. Suplimentar se pot achizitiona albume foto digitale printate pe hartie fotografica, cu preturi incepand de la 400 lei.

10. Pentru evenimentele din afara localitatii Cluj-Napoca se va adauga costul transportului si al cazarii (daca aceasta este necesara).

Instagram Feed