0 item
SHOPPING CART

Your shopping cart is empty

Continue Shopping
SUBTOTAL: 0

Cine suntem?

Salut!

Suntem Roxana si Adrian,

impreuna de 16 ani, casatoriti de 10 si parintii unui adorabil baietel care in vara aceasta va implini 8 anisori. Din 2008 am inceput sa cochetam cu fotografia iar doi ani mai tarziu am renuntat complet la job-urile noastre de atunci in finante si contabilitate si am deschis unul din primele studiouri foto dedicate fotografiei de familie din Cluj sub sigla Foto27.

 Cativa ani mai tarziu am vandut spatiul in care ne desfasuram activitatea si ne-am concentrat mai mult pe sedintele foto outdoor si pe fotografia comerciala, colaborand cu multe hoteluri, restaurante si companii care aveau nevoie de fotografii profesionale pentru business-ul lor.

Am devenit interfata Foto27, m-am concentrat pe relatia cu clientii si doar pe fotografie in timp ce Adrian a ramas aproape exclusiv pe partea de editare, atat pentru alti fotografi din tara si strainatate cat mai ales pentru business-ul nostru. Am inceput, de altfel, sa-mi indrept atentia spre fotografia de botez si pot spune ca am documentat peste 150 de evenimente de acest fel de-a lungul timpului. Am fost mai atrasa de linistea botezurilor, de minima forfota si de naturaletea lor.

Suntem foarte buni in ceea ce facem. O zicem noi, ca doar nu ne e rusine sa ne laudam, dar o zic si cei multi care au colaborat cu noi de-a lungul timpului. De la parinti care se bucura de fotografiile unei sedinte foto sau de imaginile de la un botez si pana la directori de companii sau oameni de PR, mereu reusesim sa fim pe aceeasi lungime de unda si ne ridicam la standarde inalte.

E foarte importanta si experienta oferita. Modul in care te prezinti la un eveniment corporate cu 300 de invitati, spre exemplu, conduita, discretia in a fotografia evenimentul respectiv, conteaza intr-o proportie uriasa. La fel cum, la o sedinta foto sau un botez e necesara crearea unei anumite legaturi de incredere. E un moment extrem de intim pentru clienti sa se lase fotografiati, sa paraseasca deja celebra zona de confort si sa fie naturali cu cineva necunoscut.

Astfel, pentru o sedinta foto (de familie, personala sau business), pentru fotografierea unui botez, eveniment corporate sau alt tip de fotografie comerciala, suntem mereu pregatiti sa raspundem solicitarii si sa te ajutam sa ai fotografii excelente si o experienta placuta. 


Roxana

Contrar aparentelor am 34 de ani. Ma impart cu succes intre fotografie si viata de familie. Iubesc sa surprind emotii si sa documentez prin fotografii diferite sedinte foto sau evenimente. Ma incarca mereu cu energie si reusesc sa-mi dea o stare de bine si implinire ca am reusit sa creez ceva memorabil. Sunt sociabila, discreta, amabila, draguta, simpatica si abia astept sa ne cunoastem pentru o sedinta foto, botez sau orice tip proiect care implica fotografia comerciala.  


Adrian

Sunt editor foto, retusez cu drag si zor cam de dimineata pana seara. Maxim doua zile consecutive dupa care iau pauza o zi intreaga cu mers la bazin si prostit la nesfarsit cu baietelul adorabil mentionat putin mai sus. Cu mine va veti intalni mai rar, in cazul unui eveniment ce necesita doi fotografi sau pentru a o inlocui pe Roxana atunci cand e cazul.