office@foto27.ro 0740.617.406

Comercial


Ai o afacere pe care vrei sa o promovezi? Daca ai ajuns la noi inseamna ca ai nevoie de fotografii bune. Suntem aici sa te ajutam. Realizam fotografii de arhitectura (fotografiere sedii de firma, hale, hoteluri, restaurante, apartamente), de produs (pentru magazine online, brosuri, cataloage), fotografii culinare (meniuri pentru restaurante) si fotografie de eveniment (lansari de produse, de sedii, conferinte, team-building-uri).


Clienti Corporate


FOTOGRAFIE DE EVENIMENT


In ultimii 8 ani am fotografiat un numar foarte mare de evenimente corporate, cum ar fi: conferinte, intalniri de afaceri, inaugurari de sedii / laboratoare / hale industriale, baluri, teambuilding-uri, microrevelioane, concerte si multe altele asadar suntem aici pentru a te scapa de o mare grija, si anume, documentarea fotografica a evenimentului tau.


FOTOGRAFII DE ARHITECTURA


Fotografiem sedii de firma, spatii de birouri, spatii comerciale, clinici / cabinete medicale, hoteluri, restaurante, pensiuni, apartamente si case.


FOTOGRAFII CULINARE


Ai un restaurant, un bistro, o cofetarie sau un delivery business? Cu siguranta vei avea nevoie de fotografii profesionale pentru meniuri si promovare in mediul online.


FOTOGRAFIE DE PRODUS


Daca ai un magazin online sau vrei sa tiparesti brosuri sau cataloage, vei avea cu siguranta nevoie de fotografii cu produsele pe care le vinzi (haine, incaltaminte, posete, articole de menaj, vesela, tacamuri sau orice alte obiecte). Venim la sediul tau pentru sedinta foto sau ne poti aduce produsele si le vom returna gata fotografiate. Vom livra in MAXIM 7 ZILE fotografiile atat la rezolutie de print cat si redimensionate pentru web.