Pe Andreea si Catalin (parintii Melissei) ii fotografiez de mai bine de 8 ani. Am inceput cu o sedinta foto de cuplu, apoi nunta (chit ca a fost in 2014 a ramas in top 3 nunti preferate fotografiate de-a lungul timpului), sedinta aniversara de 1 an de la nunta, sedintele de maternitate si ambele botezuri ale fetitelor, Maya si Melissa.

Am devenit prieteni inca de la prima noastra colaborare si ma bucur mult ca am putut sa fiu alaturi de ei la aceste momente speciale de familie. E un sentiment aparte sa poti documenta prin fotografii emotiile celor pentru care te bucuri si te emotionezi si tu in acelasi timp fiindu-ti apropiati. Sunt genul de “clienti din familie” care reusesc sa-ti ridice mult de tot satisfactia profesionala si-ti dau si tie o experienta inedita atunci cand te-nvarti pe langa ei cu aparatul la gat. 

Mellisa a fost botezata (la fel ca si sora ei mai mare) tot la Catedrala Ortodoxa. S-a lasat cu plans mult, preotul chiar a glumit spunand ca poate va ajunge cantareata. 

A urmat apoi o petrecere in cadru restrans, unde copiii invitatilor s-au distrat pe cinste alaturi de animatorul angajat. 

Enjoy la privit fotografii cu multa dragoste si zambete!