SEDINTE FOTO - STUDIO SAU LOCATIE

Amintirile sunt cele mai valoroase lucruri care raman de-a lungul anilor. Fie ca vorbim despre sedinte foto de cuplu, de maternitate sau de familie este foarte placut ca peste ani si ani sa deschizi cutia cu amintiri si sa retraiesti prin fotografii diferitele etape din viata. Sedintele foto in studio se recomanda familiilor cu copii mai mari, femeilor insarcinate si adultilor in general.

Se vor preda 25 de fotografii editate, livrate in galerie online cu parola, atat la rezolutie web precum si print. In functie de vreme, sedinta foto poate avea loc afara, intr-un loc stabilit de comun acord sau in confortul casei dvs. Se predau 50 de imagini editate, livrate in galerie online cu parola, atat la rezolutie web precum si print. Sedintele foto business se adreseaza in special liber profesionistilor si celor cu functii de conducere in diverse companii.

Vor avea nevoie de fotografii profesionale, curate si actuale si cei care paticipipa la conferinte sau vor doar sa isi actualizezeze profilul de pe site-ul propriu sau din social media.  

Pretul unei sedinte foto este de 700 lei.

LOCATII

Fotografiile le putem realiza in studio, in confortul casei dvs. sau chiar si in natura daca vremea permite acest lucru. Daca aveti copii mici, recomand sa facem fotografiile undeva afara astfel acestia vor putea explora spatiul inconjurator si nu se vor plictisi.

LIVRARE RAPIDA

Stim cat de neplacut este sa astepti saptamani intregi sa iti primesti pozele de la sesiunea foto. Tocmai din aceasta cauza, fotografiile voastre vor fi selectate si apoi retusate de un editor foto specializat, astfel ca in termen de 3 zile de la sedinta va veti putea bucura privindu-le.

NATURALETE

Iubesc fotografiile naturale, fara accesorii, accentul punandu-se pe subiect si nu pe altceva. Astfel vom fotografia familia dvs intr-un stil fotojunalistic, cu minime sugestii regizorale. Daca simtiti ca suntem pe aceeasi lungime de unda, contacteaza-ne chiar acum.

PORTOFOLIU

Instagram Feed