In anul 2010 am deschis printre primele studiouri foto din oras dedicat exclusiv fotografiei de familie. Am realizat sute de astfel de sedinte de-a lungul timpului si am reusit sa ma inconjor mereu de familii sau cupluri care au fost pe aceeasi lungime de unda cu mine. Consider cu tarie ca acest tip de fotografie ar trebui sa fie cat mai natural si non invaziv, fara indicatii, fara zeci de accesorii si alte recuzite care-ti fura ochii de la subiectul principal al fotografiei. Imi place sa surprind cuplurile sau familiile exact asa cum sunt ei, cu micile lor interactiuni, gesturi, momente si sa fotografiez prezentul nealterat de care se pot bucura peste ani.

Sedintele de maternitate precum si cele de familie sunt o experienta in sine, un moment intim pe care am invatat de-a lungul anilor sa-l gestionez cat mai firesc. Reusesc sa-i fac pe protagonisti (fie ca sunt copii mici sau viitoare mamici) sa se simta confortabil si sa aiba incredere in mine, sa ma vada ca o prietena si nu ca o persoana necunoscuta cu un aparat foto la gat.

Sedintele foto se pot desfasura in studio sau intr-o locatie stabilita de comun acord (afara cand vremea permite sau in confortul casei tale).

Studio:

700 lei - 20 fotografii editate si livrate in galerie online in 3 zile

Locatie:

800 lei - 40 fotografii editate si livrate in galerie online in 3 zile

Portofoliu Sedinte Foto