Roxana

Povestea cu joaca de-a fotograful incepe cu momentul in care, acum 13 ani am renuntat la job-ul "safe" in contabilitate si-am plonjat, impreuna cu sotul meu, fara colac de salvare in lumea freelancingului. Eu ca fotograf, el ca editor foto pentru proiectele mele in special, dar si pentru alti fotografi, romani si straini.

Am deschis printre primele studiouri foto din Cluj dedicate exclusiv sedintelor foto de familie, am documentat sute de evenimente, am realizat zeci de proiecte comerciale, am colaborat cu companii mari si-am fost in mai multe biserici pentru a fotografia botezuri decat mi-as fi imaginat vreodata.

Dupa mai bine de zece ani in care am evoluat si am acumulat o enorma experienta, cred ca cea mai mare victorie e faptul ca am reusit sa ma inconjor de foarte multi oameni minunati pe care altfel nu aveam nicio sansa sa-i intalnesc. Foarte multi s-au transformat rapid din clienti in amici, prieteni sau colaboratori indelungati pe proiecte in derulare. O data cu dezvoltarea mea ca fotograf a venit cumva natural si dezvoltarea mea personala. Ca mama unui baietel de 11 anisori, ca antreprenor, ca femeie, ca prietena, ca adult de trei zeci si opt de ani.

Sunt sociabila, joviala, iubesc oamenii isteti, frumosi pe interior si cu bun gust, ma implic suta la suta in fiecare proiect, imi iubesc job-ul si nu ma vad facand altceva. Nu e totul roz mereu, niciodata nu e, dar cand trag linie intotdeauna ma simt castigata si norocoasa pentru ceea ce am. Suna putin a cliseu de doi bani, dar traiesc de ceva vreme doar in prezent, zambesc, ma bucur de fiecare clipa, de fiecare fotografie, de fiecare client, de fiecare zi libera, de viata.

Daca simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu mine, aveti nevoie de fotografii profesionale, o experienta placuta si o prietena noua, contactati-ma cu incredere folosind sectiunea Contact.