Roxana

Povestea cu joaca de-a fotograful incepe cu momentul in care, acum 11 ani am renuntat la job-ul "safe" in contabilitate si-am plonjat, impreuna cu sotul meu, fara colac de salvare in lumea freelancingului. Eu ca fotograf, el ca editor foto pentru proiectele mele in special, dar si pentru alti fotografi, romani si straini.

Am deschis printre primele studiouri foto din Cluj dedicate exclusiv sedintelor foto de familie, am documentat sute de evenimente, am realizat zeci de proiecte comerciale, am colaborat cu companii mari si-am fost in mai multe biserici pentru a fotografia botezuri decat mi-as fi imaginat vreodata.

Dupa aproape zece ani in care am evoluat si am acumulat o enorma experienta, cred ca cea mai mare victorie e faptul ca am reusit sa ma inconjor de foarte multi oameni minunati pe care altfel nu aveam nicio sansa sa-i intalnesc. Foarte multi s-au transformat rapid din clienti in amici, prieteni sau colaboratori indelungati pe proiecte in derulare. O data cu dezvoltarea mea ca fotograf a venit cumva natural si dezvoltarea mea personala. Ca mama unui baietel de 10 anisori, ca antreprenor, ca sotie, ca femeie, ca prietena, ca adult de trei zeci si cinci de ani.

Sunt sociabila, joviala, iubesc oamenii isteti, frumosi pe interior si cu bun gust, ma implic suta la suta in fiecare proiect, imi iubesc job-ul si nu ma vad facand altceva. Nu e totul roz mereu, niciodata nu e, dar cand trag linie intotdeauna ma simt castigata si norocoasa pentru ceea ce am. Suna putin a cliseu de doi bani, dar traiesc de ceva vreme doar in prezent, zambesc, ma bucur de fiecare clipa, de fiecare fotografie, de fiecare client, de fiecare zi libera, de viata.

Daca simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu mine, aveti nevoie de fotografii profesionale, o experienta placuta si o prietena noua, contactati-ma cu incredere folosind sectiunea Contact.


Adrian

Mi-au placut calculatoarele de mic. Am fost privilegiat, prin anii 80' tata lucra la institutul de fizica si aducea frecvent acasa un Commodore cu cablu roz care rula "programe" de pe casete audio. Primul PC al familiei a fost un 286 care parea nava spatiala. A urmat 386 si 486 iar de acolo am sarit direct la Pentium II. Astea au fost inceputurile. Am crescut cu editoare de text obscure sau cu DOS, Qbasic, Norton Commander, PC Shell si celebrul Windows 3.11 instalat de pe zeci de dischete de 1,44M. Am devorat jocuri care la acea vreme aveau o grafica superba ca Prince of Persia, Actua Soccer, Lhx, Supaplex, Volfied, Jeep, Another World, Dune, Wolf 3D, Dave, Arkanoid, Doom, Heretic, Duke sau Sextris.

In ultimii ani de liceu am prins gustul internetului si al paginilor web asa ca am lucrat in Macromedia Flash si Dreamweaver ajutand cu multa pricepere si entuziasm un prieten care a infiintat una din primele firme de web design din oras. Cumva, directia naturala era sa merg spre informatica, dar mereu am ales impotriva cursului, a multimii, a evidentului. Am facut facultatea de stiinte economice si am "luptat" cativa ani cot la cot cu tata la firma sa de atunci.

Am prins undeva pe drum gustul fotografiei si timp de doi ani am fost fotograf cu acte-n regula pana mi-am dat seama ca-mi place mult mai mult partea de editare foto si am trecut in planul secund al business-ului lasand-o pe Roxana sa straluceasca. Blink-blink. Am editat in cinci ani sute de proiecte, in special nunti si real estate, pentru multi fotografi din strainatate, cu precadere din SUA. Apoi am obosit, am simtit nevoia de mult mai mult timp liber si am ramas sa ma ocup doar de proiectele noastre foto.

Lucrez repede si bine, motiv pentru care in cateva zile, toti clientii isi primesc multumiti fotografiile atent editate. Si-nca-mi plac calculatoarele.


Instagram Feed