Botezurile sunt printre evenimentele care ma incarca emotional cel mai mult. Desi fotografiez in medie 35 de botezuri in fiecare an, pe site nu veti gasi un portofoliu amestecat cu fotografii dintr-o multitudine de botezuri deoarece consider ca fotografiile de eveniment trebuie sa spuna o poveste, nu sa fie aruncate la intamplare pe o pagina de prezentare.

In schimb, mai jos, dupa sectiunea de preturi pachete veti gasi o selectie din ultimele botezuri fotografiate. Iubesc emotiile sincere si cadrele neregizate, stilul meu de fotografiere fiind unul documentar (fotojurnalistic).

Asadar, de regula, voi interveni doar cu mici sfaturi de pozitionare (in special la fotografiile de grup), in masura in care va veti dori acest lucru. 

Preturi pachete 2023

Acasa + Biserica

Preview 15 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online

Livrarea fotografiilor in 7 zile lucratoare

Voucher reducere 10% pentru sedinta foto

1.300 lei

Biserica + Petrecere

Preview 25 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online

Livrarea fotografiilor in 7 zile lucratoare

Voucher reducere 20% pentru sedinta foto

1.900 lei

Acasa + Biserica + Petrecere

Preview 30 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online

Livrarea fotografiilor in 7 zile lucratoare

Voucher reducere 40% pentru sedinta foto

2.500 lei

Portofoliu Botez

Informatii suplimentare

1. Pachetele detaliate mai sus sunt cele mai solicitate in ultimii ani. In cazul in care va doriti o alta varianta fata de acestea (spre ex. Acasa + Biserica + 2 ore Petrecere) va rog sa ne contactati pentru a va face o oferta personalizata.

2. Rezervarea datei evenimentului se face prin semnarea unui contract si ulterior achitarea unei facturi de avans de 20% din valoarea pachetului ales. 

3. Fotografiile se predau in galerie online, in format JPEG, la rezolutie de print.

4. Din galerie puteti distribui orice fotografie pe diferite retele de socializare sau e-mail, puteti descarca intreaga colectie sau doar unele fotografii. Toate galeriile sunt protejate cu parola si au o valabilitate de 6 luni din momentul livrarii fotografiilor.

5. Toate fotografiile de la eveniment vor fi stocate pentru 12 luni in cloud astfel ca, in cazul in care din diferite cauze veti pierde fotografiile puteti apela la noi pentru a le recupera. 

6. Suplimentar se pot achizitiona albume foto digitale printate pe hartie fotografica, cu preturi incepand de la 450 lei.

7. Pentru evenimentele din afara localitatii Cluj-Napoca se va adauga costul transportului si al cazarii (daca aceasta este necesara).