E acea zi speciala pe care multi o viseaza si o planifica in detaliu. Sunt multe aspecte, de la rochie la locatie, la meniu si pana la alegerea unui fotograf pe care mirii (ajutati sau nu) trebuie sa le rezolve. Singurele amintiri "palpabile" din ziua nuntii sunt fotografiile si partea de video. De aceea, cred cu tarie ca e important ca alegerea fotografului si eventual a unui videograf sa nu fie facuta in graba. Pentru majoritatea, punctul definitoriu in alegerea serviciilor foto il reprezinta pretul. Sigur ca nu e de neglijat, dar aspectul principal pe care mirii ar trebui sa-l ia in considerare e "potrivirea" cu respectiva persoana/persoane la care vor incredinta captarea amintirilor. E important ca fotografiile, stilul fotografului si modul sau de lucru sa fie pe placul clientilor, e important ca acestia sa se intalneasca cu respectivul fotograf pentru a vedea daca sunt pe aceeasi lungime de unda, daca exista "chimie" intre ei. Aceste aspecte pot face diferenta intre un eveniment reusit si unul ratat.

Cum lucrez eu? Voi documenta intreaga zi uneori din umbra, fara sa stiti ca sunt acolo, iar alteori voi interveni cu mici indicatii regizorale pentru posing-uri de cuplu sau pentru fotografii de grup. Totul intr-un mod neinvaziv, astfel incat voi sa va puteti bucura de tot ce ati pregatit pentru aceasta zi deosebita. 

Pentru ca noua nu ne plac termenele lungi de predare si consideram aberanta practica livrarii imaginilor dupa 6 luni, toate fotografiile vor fi editate si livrate in 15 zile lucratoare de la eveniment intr-o galerie foto online privata precum si pe un stick USB de lemn personalizat.

Preturi pachete nunta 2021

Pachet Basic

Sedinta foto (Save the Date)

1 fotograf

Pregatiri Mireasa

Stare Civila

Biserica

Petrecere

Preview 15 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online privata

USB lemn personalizat

1 album 20X20

3.500 lei

Pachet Standard

Sedinta foto (Save the Date)

2 fotografi

Pregatiri Mireasa + Pregatire Mire

Stare Civila

Biserica

Petrecere

Preview 25 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online privata

USB lemn personalizat

1 album 25X25

5.000 lei

Pachet Extra

Sedinta foto (Save the Date)

2 fotografi

Pregatiri Mireasa + Pregatire Mire

Stare Civila

Biserica

Petrecere

Preview 40 fotografii in 48 de ore

Galerie foto online privata

USB lemn personalizat

1 album 25X25 + 2 albume 20X20

6.500 lei

Portofoliu Nunta

Informatii suplimentare

1. Ofertele prezentate mai sus sunt valabile pentru nuntile de zi. Pentru cele de noapte se adauga o taxa suplimentara. 

2. Rezervarea datei evenimentului se face prin semnarea unui contract de colaborare si plata unui avans de 20% din valoarea serviciilor foto contractate pe baza facturii fiscale emisa.

3. Diferenta de plata se va achita in saptamana urmatoare evenimentului, pe baza facturii fiscale emisa.

4. Toate fotografiile vor fi editate si livrate in termen de 15 zile lucratoare de la eveniment, intr-o galerie online cu parola si posibilitate de download.

5. Fotografiile se predau in format JPEG, atat la rezolutie optimizata pentru web (avand watermark-ul Foto27 by Roxana Petrean) cat si la rezolutie de print (fara watermark).

6. Stickul USB si albumele printate se vor livra in termen de 45 zile lucratoare de la eveniment.

7. Din galeria online va puteti achizitiona printuri de diferite dimensiuni, galeria functionand astfel ca orice alt magazin online. De asemenea, din galerie puteti distribui orice fotografie pe diferite retele de socializare sau e-mail, puteti descarca intreaga colectie sau doar unele fotografii. Toate galeriile sunt protejate cu parola si au o valabilitate de 60 de zile din momentul livrarii fotografiilor.

8. Toate fotografiile de la eveniment vor fi stocate pentru 12 luni in cloud astfel ca, in cazul in care din diferite cauze veti pierde fotografiile puteti apela la noi pentru a le recupera. 

9. Pentru evenimentele din afara localitatii Cluj-Napoca se va adauga costul transportului si al cazarii (daca aceasta este necesara).

10. Sedinta foto Save the Date se va realiza in Cluj-Napoca, pe baza de programare. In cazul in care sedinta nu se realizeaza, nu se poate solicita rambursarea contravalorii acesteia.

Instagram Feed