Daca ai ajuns aici inseamna ca ai nevoie de fotografii profesionale. Realizam sedinte foto de branding, fotografii de arhitectura (fotografiere sedii de firma, hale, hoteluri, restaurante, apartamente), fotografii culinare (meniuri pentru restaurante sau pentru delivery), fotografii de eveniment (lansari de produse, de sedii, conferinte, team-building-uri) si de produs (pentru magazine online, brosuri, cataloage)

Sedinte Branding


Acest tip de sedinta foto este dedicat in special liber profesionistilor atunci cand acestia au nevoie de o imagine impecabila in mediul online. Medicii, antreprenorii, avocatii, IT-istii sau Personal Trainerii sunt printre cei care apeleaza frecvent la sedintele de branding.

In functie de specificul activitatii tale, vom cauta impreuna cea mai buna solutie pentru alegerea locatiei. Putem desfasura sedinta foto in studio, la sediul tau, intr-o alta locatie sau chiar afara.

Sedinte Foto Branding Cluj

Arhitectura


In mediul online, fotografia reprezinta primul contact pe care un potential client il are cu un imobil pe care ar dori sa-l cumpere/inchirieze. De aceea e important ca imaginile sa fie atragatoare. Am colaborat de-a lungul timpului cu numeroase agentii imobiliare, studiouri de design, hoteluri, pensiuni si am fotografiat apartamente de inchiriat pe Booking sau Airbnb.

Foto interioare Cluj

Evenimente


In cei peste 11 ani de activitate am fotografiat un numar foarte mare de evenimente corporate, cum ar fi: conferinte, intalniri de afaceri, inaugurari de sedii / laboratoare / hale industriale, baluri, teambuilding-uri, microrevelioane, concerte si multe altele. Pentru ca stim cat de important e sa postezi fotografiile de la diferite evenimente in cel mai scurt timp, livram imaginile in aceeasi zi sau in maxim 24 de ore de la eveniment.

Foto Eveniment Cluj

Culinar


Daca ai un restaurant, un bistro, o cafenea, cofetarie sau un delivery business cu siguranta vei avea nevoie de fotografii profesionale pentru meniuri si promovare in mediul online. Suntem pregatiti sa te ajutam atat cu partea de consultanta cat si cu fotografierea si editarea propriu-zisa a preparatelor

Foto Culinar Cluj

Clienti Corporate

Portofoliu Comercial